Skip to main content

Sokakat érintő, mindennapos probléma a Xiaomi kijelző csere, ami nem csoda, hiszen az okostelefonok kijelzői egyre nagyobbak, és ezzel egyenes arányban a sérülés kockázata is nő. Nem is kell hozzá különösebb dolog, elég, ha a padlóval összeismerteted a mobilod kijelzőjét egy véletlen mozdulatnak köszönhetően.

Annak ellenére, hogy a technológia fejlődése révén a telefonok képernyői egyre jobban ellenállnak a karcolásoknak, a kijelzők megrepedése, törése mindennapos dolog a felhasználók körében, erről szervizeseink is sokat tudnának mesélni. Kézenfekvő megoldásnak tűnne, hogy ne ejtsd le a készüléket, azonban ez nem életszerű. Persze sokat tehetsz megelőzésképpen, elláthatod például kijelzővédő fóliával, tokkal is a mobilodat. 

Extra védelem az első pillanattól

Bár általában nem cserélünk néhány havonta, évente telefont, nagy valószínűséggel a Te életedben is megtörtént már nem egyszer, hogy új készüléket vásároltál. Ilyenkor a kereskedők minden mást is megpróbálnak még eladni mellé, ám ezek között is van nem egy, ami rendkívül hasznos lehet. 

Az egyik a kijelzővédő fólia. A korábbi műanyag fóliákat sokan nem szerették, mert könnyen karcolódtak, így hamar elcsúfították a telefonok kijelzőjét, és igazából a védelem szempontjából sem jelentettek sokat. Ma már azonban egy új generációs kijelzővédő ígér ennél jóval többet, ez az edzett üveg kijelzővédő. Nagy előnye a könnyű felhelyezhetőség, valamint hogy nem csökkenti a használati élményt, vagyis a plusz üvegréteg nem torzít, nem nehezíti el a készüléket, ugyanakkor hatékonyan megvédi a képernyőt a karcolásoktól és a becsapódás okozta sérülésektől is. Az üveg kijelzővédő megreped ugyan, de az alatta lévő kijelző az esetek nagy százalékában nem sérül. 

Amennyiben még tokkal is ellátod a telefonodat, tovább csökkentheted a kijelző sérülésének, az ebből eredő kijelző cserének az esélyét. 

Xiaomi kijelző csere

A Xiaomi telefonok a 2010-es piacra lépésük óta az élvonalba kerültek, letaszítva onnan a korábbi nagy gyártókat, köszönhetően kimagasló ár-érték arányuknak, innovatív megoldásaiknak. A Xiaomi kínálatában mindenki megtalálhatja az igényeinek, pénztárcájának leginkább megfelelő készüléket.

A nagy számok törvénye alapján a Xiaomi telefonok is meghibásodhatnak, ehhez sokszor a felhasználók rossz szokásai is hozzájárulnak. A nagy képernyő kényelmes használatot tesz lehetővé, jó felhasználói élményt nyújt, azonban méretéből, érzékenységéből adódóan gyakran sérül is. 

A kijelzőcserének sokan állnának neki pl. a YouTube-on látható útmutatók alapján, mi azonban nem ajánljuk, hogy célszerszámok és gyakorlat hiányában hozzákezdj, mert még nagyobb bajt okozhatsz. Hozd be inkább szervizeinkbe, szakértő kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek, szervizünk alkatrész-ellátottsága is kiváló, így könnyen és gyorsan tudunk segíteni. 

Miért minket válassz?

Márkafüggetlen szervizként az összes nagy gyártó készülékeivel foglalkozunk. Több mint 10 éves tapasztalatunk a garancia arra, hogy telefonod szakértő kezekbe kerül. Kollégáinkat folyamatosan képezzük, hogy a legritkábban előforduló problémák esetén is segíteni tudjanak, de természetesen akkor is könnyedén segítenek, ha az akkumulátor, a kijelző, a hátlap, a kamera, a hangszóró vagy a töltőcsatlakozó szorul javításra, cserére. 

A budapesti üzleteinkbe behozott készüléket ingyenesen átvizsgáljuk, hogy megállapítsuk, mi a probléma, milyen alkatrészeket érint, és ennek alapján költségbecslést adunk. Ha minket bízol meg a telefonod javításával és az alkatrész készleten van, azonnal, 1 órán belül megjavítjuk. Munkáinkra 180 nap garanciát adunk.