Samsung szerviz árlista

VÁLASZD KI SAMSUNG KÉSZÜLÉKED TÍPUSÁT

Samsung mobil szerviz

A mobiltelefonok között is a Samsung szervíz a fő profilunk. Kollégáink több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek, számukra nincs lehetetlen. Minden problémára fel vagyunk készülve és azonnali megoldást kínálunk. A Samsung telefon javítás kizárólag gyári alkatrészekkel történik, munkánkra igényesek vagyunk, ebből  kifolyólag  minden általunk végzett szervizre 180 nap garanciát vállalunk.

Egyedülálló szerviz háttérrel rendelkezünk, nem kell napokat, heteket várni, hogy a szükséges alkatrész megérkezzen, legtöbb esetben azonnal készletről elérhető. Ha mégsem akkor európai szintű kapcsolatrendszerünknek köszönhetően 1-2 nap átfutással beszerzünk szinte bármit. Tegyen próbára 🙂

Folyamatosan figyeljük a piacot és bővítjük, illetve frissítjük az árakat, de ha valamit nem talál kérdezzen bátran és segíteni fogunk!!! Samsung kijelző javítás, csere a legtöbbet előforduló művelet, de ezek mellett akkumulátor, hátlap, töltőcsatlakozó, hangszóró, kamerák cseréje is elő szokott fordulni. 2021 óta pedig Budán a 11. kerületben is jelen vagyunk!

Segíthetünk?

Ha bármilyen kérdesed van a szervizzel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

  Mobilszerviz - GSM Pont
  Mobilszerviz - GSM Pont

  Elérhetőségeink

   

  Címünk:

  Katona József utca 8
  Budapest 1137

  Útvonaltervezés

  Nyitvatartás

  Hétfő: 8-17
  Kedd: 8-17
  Szerda: 8-17
  Csütörtök: 8-17
  Péntek: 8-17
  Szombat: 9-14
  Vasárnap: zárva

  GSM Pont mobilszerviz - Állatbarát üzlet