Skip to main content
Blog

Samsung telefon javítás – Miért éri meg márkafüggetlen szervizben?

By február 7, 2023No Comments

A Samsung telefon javítás még soha nem volt annyira egyszerű, mint napjainkban, amikor szinte minden sarkon egy telefonszerviz kínálja a szolgáltatásait, így a lakó- vagy munkahelyhez közel is találhatsz egyet, ha bajba kerül a kedvenc mobilod. 

Más szempontok szerint kell azonban kiválasztani a megfelelő helyet a javításra, ha garanciális a telefonod és a hiba a gyártónak felróható okból következett be, mint akkor, amikor nem kellő gondossággal kezelted a készüléket és amiatt történt a sérülés. Mikor melyiket válaszd? Mit kapsz az egyik és mit a másik helyen? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ, és gyűjtöttük össze a legfontosabb információkat. 

Gratulálunk Samsung telefonodhoz!

A mobiltechnológia trendje gyorsan fejlődik, az ügyfelek egyre több igényt támasztanak a kényelmesen használható kütyük iránt, ami növeli a versenyt a mobiltelefon-gyártók között. A dél-koreai gyártó készülékei nem véletlenül végeznek világszerte évről évre az élen, lekörözve a korábbi nagy gyártókat. 

De miért választják ilyen sokan a Samsung mobilokat? Íme a legfőbb okok:

  • Széles választék: A különféle igényeknek és elvárásoknak is megfelel a kedvező árú modellektől a csúcskategóriás készülékekig az összes termék.
  • Kiváló AMOLED kijelző és nagy képernyő: A felhasználói élmény elsődleges, hiszen egyre többen használják filmek és videók nézésére is a telefonjukat.
  • Jó kameraminőség és könnyű kezelhetőség: Ma már a legtöbben a mobiljukkal szeretnek kamerázni, hiszen az mindig kéznél van, ráadásul általa könnyen közzétehetők a képek a közösségi média oldalakon is.
  • Jó akkumulátor-élettartam: Az akkumulátorok hosszú akkumulátor-üzemidőt tesznek lehetővé.
  • Jobb teljesítmény: A fejlett chipes technológiának köszönhetően kiváló teljesítményt nyújt.
  • Magasabb minőség: Nem kell stresszelned a telefon évenkénti cseréje miatt, mert a Samsung mobiltelefonok kiváló minőségű anyagokból készülnek, tartósak és hosszú élettartamúak. 

Azonban, ami elromolhat, az el is romlik, vagy nagymértékben hozzájárul a felhasználó, hogy megsérüljön, így a legjobb Samsungok is végezhetik szervizben. Versenyképes árakat garantálunk, nézz be hozzánk, ha probléma adódott a mobiloddal. 

Samsung telefon javítás

A kiváló technológia és anyagok önmagukban nem elegendőek, így mint bármely más márka esetében, a Samsung telefonok élettartamának meghosszabbítása érdekében Te magad is sokat tehetsz. Vannak alapvető dolgok, amiket egy gondos gazda nem tesz a telefonjával, például nem teszi zsebbe, táskába kulcs mellé, nem dobja a tengerpart homokjába, medencébe, stb. 

Bizonyára tisztában vagy vele, hogy érdemes a készülék védelmében a telefont tokkal, a kijelzőt pedig üvegfóliával ellátni már az első használat előtt, hiszen ezáltal sok kellemetlenségtől és extra költségtől kímélheted meg magadat. 

Sérülés esetén pedig még működőképes állapota ellenére is érdemes egy szakembernek megmutatni a készüléket a hardveres sérülések ellenőrzése miatt. Pesti és budai szervizünkben a tapasztalt kollégáink majdnem mindenre tudnak megoldást. 

Miért minket válassz?

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk, munkatársaink a legjobbak között vannak a szakmában a folyamatos képzéseknek köszönhetően. 

Állatbarát pesti és budai üzleteink könnyen megközelíthető helyen vannak, így biztosan útba esnek neked is, ha rászorulsz a segítségünkre. 

Kiváló partnerhálózatunknak köszönhetően gyorsan be tudjuk szerezni a készleten nem lévő alkatrészeket, és akkor akár 1 óra alatt is elvégezzük a javítást. Az általunk elvégzett munkákra pedig 180 nap garanciát adunk. Keress minket, szívesen segítünk!