Skip to main content

A Xiaomi telefon javítása a kínai gyártó készülékeinek népszerűsége, nagy száma miatt keresett szervizszolgáltatás, amiben márkafüggetlen szervizként természetesen mi is tudunk segíteni.

A Xiaomi a legnagyobb gyártók egyike, amely világviszonylatban átvette a vezetést az Apple felett, hiszen már nemcsak az ázsiai kontinensen a legkeresettebb, de Európában is. A kínai gyártó ár-érték arányban a legjobb okostelefonokat kínálja, ráadásul minden árkategóriában jelen van, mobiljait PocoPhone, Redmi és Mi termékcsaládjain belül értékesíti. 

Mi a Xiaomi sikerének a titka?

2011-es megjelenése óta a Xiaomi az élre tört a kiváló ár-érték arányú telefonjaival, amelyek a kínai gyártó üzletpolitikájának és az innovációknak köszönhetően a dömping mobilok közül kiemelkedtek, és ma már számos zászlóshajó modelljük a legnagyobbakkal versenyez. Ez persze már az áraikon is meglátszik, a legnívósabb készülékekért sokat kell fizetni, de a tartalom ezt indokolja is.

Bár ma már a stílusos, dizájnos, kedvező árú PocoPhone brand okostelefonjai a Xiaomiból kiválva önálló márkát képviselnek, mégis a Xiaomikhoz sorolhatjuk minden szempontból. 

A legnagyobb kínai gyártó okostelefonjainak száma milliós nagyságrendű, így a meghibásodásból eredő problémák megoldása nemcsak a hivatalos márkaszervizekre, hanem a Xiaomikra szakosodott márkafüggetlen szervizekre vár. 

Xiaomi telefon javítása a GSM Pontnál

Márkafüggetlen szervizünkben majd minden márkájú és típusú készülék, így a Xiaomik javítására is vállalkozunk. Szervizes kollégáink nagy tapasztalattal vállalják az okoskészülékek szakszerű javítását. Több mint 12 éves jártassággal és óriási alkatrészkészlettel rendelkezünk, így nemcsak megbízhatóak vagyunk, de gyorsan is dolgozunk, a cserealkatrész megléte esetén akár fél-egy órán belül is javítjuk leadott készülékedet. 

Piacvezető árakon vállaljuk az alkatrészek cseréjét az akkumulátortól kezdve a kameralencséken át a kijelzőig. 

A javításra hozott készülékeket díjmentesen bevizsgáljuk, és a konkrét problémák ismeretében adunk árajánlatot, így a költségek ismeretében dönthetsz arról, ránk bízod-e a javítást. 

A Xiaomi készülékek javítási költségeiről is találsz konkrét típusokra vonatkozó részletes árlistát, nem árulunk zsákbamacskát. 

Milyen gyakori hibákkal szembesülhetsz, ha Xiaomi telefonod van?

Okostelefonjainkat ma már szinte mindenre használhatjuk, nem csak kommunikációra. A különféle alkalmazásokon keresztül fizethetünk vele, akár egy bankkártyával, de médialejátszóként is alkalmazhatjuk: megnézhetjük kedvenc sorozatainkat, meghallgathatjuk kedvenc zenéinket, podcast-jeinket, játszhatunk is rajta. Nem csoda, hogy gyakoriak a sérülések, meghibásodások. 

Sok probléma megoldható az operációs rendszer, a MIUI frissítésével, így például a GPS problémák nagy része is. 

A régebbi, Snapdragon processzorokkal szerelt készülékek hajlamosak a túlmelegedésre, amely bizonyos óvintezkedésekkel megelőzhető. 

Az akkumulátorproblémák egy részének is elejét veheted, ha alapvető intézkedéseket betartasz, pl. frissíted a telefont vagy időközönként törlöd a gyorsítótárat. 

Mint minden ultravékony, nagy kijelzős készüléknél, így a Xiaomiknál is az egyik legsérülékenyebb alkatrész a kijelző. Számos hiba megelőzhető, ha már vásárláskor megfelelő, extra védelemmel látod el a telefonodat, tokot és ellenálló üvegfóliát vásárolsz. Ha az óvintézkedések ellenére mégis megtörténik a baj, hozd el hozzánk Xiaomi készülékedet, megtaláljuk a megoldást.