Skip to main content

iPhone gyors szerviz azoknak, akik nem tudják nélkülözni a telefonjukat

By június 8, 2022Blog

Az iPhone gyors szervizek csábító lehetőséget kínálnak azoknak, akik a lehető legrövidebb időre szeretnének csak megválni okostelefonjuktól. Sokan szeretik a státuszszimbólumnak tekinthető iPhone-okat, ám csak akkor szembesülnek a gyártó exkluzivitás érdekében hozott intézkedéseivel, na meg a rendkívül magas javítási költségeivel, amikor megsérül a telefonjuk. 

Az okostelefonok életünk részei, lassan mindent ezen intézünk, már nemcsak telefonálásra, hanem böngészésre, vásárlásra, bankolásra, fizetésre, munkára is ezt használjuk. Mit tehetsz, ha megtörtént a baj, és szervizbe kell adnod mindennapjaid társát, az iPhone-odat? Végigvesszük a lehetőségeket, hogy el tudd dönteni, melyik mivel jár, melyik a te utad.

Irány a hivatalos márkaszerviz!

A neten számos oktatóvideót találsz, hogy ilyen vagy olyan sérülés esetén hogyan tudod könnyedén, házilag megjavítani az okostelefonodat. Ha nem értesz hozzá, nem ajánljuk, hogy kövesd a jó tanácsokat… helyette inkább bízd szervizes szakembereinkre, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek többféle márka és modell javításában. 

 Ha garanciális időn belül vagy, a garancia érdekében mindenképp a hivatalos iPhone szervizt válaszd. Ha a probléma a te hibádon kívül történt, vagyis a gyártás során keletkezett a mobilod hardveres részében, akkor garanciális javításra vagy jogosult. Ez esetben nem kerül majd semmibe, “csupán” néhány hétre kell megválnod szeretett készülékedtől, majd újra a régi lesz. Az Apple ugyanis külföldi javítóbázisokon végzi az iPhone-ok szervizelését, így az oda-visszautaztatás és a javítás időtartamára nélkülöznöd kell a telefonodat. Azt, hogy milyen esetekre vonatkozik pontosan az Apple jótállás, nehéz megállapítani. Egyszerűbb felsorolni azokat a gyakori meghibásodásokat, amelyekre nem:

  • az akkumulátor elhasználódása
  • felületi, esztétikai sérülések – kijelző, hátlap, kamera
  • beázás
  • nem rendeltetésszerű használat

Milyen esetekben keress fel minket?

Amennyiben nem garanciális a hiba, nemcsak időben lehet hosszú a javítás, hanem költségben is tetemes lehet. Olykor egy új telefon árába is kerülhet. Ha eredeti gyári alkatrészeket szeretnél, csak a márkaszervizekben kapod meg. Egy vagyonért.

Márkafüggetlen szervizünk többek között iPhone-ok szervizelésével is foglalkozik, tapasztalt és képzett kollégáink a legtöbb probléma megoldásában – akkumulátor, hátlap, kamera, kijelző cseréje – tudnak segíteni. Ugyan nem eredeti gyári alkatrészeket, de azokkal azonos minőségű kiegészítőket szerelünk a telefonodba. Árban jóval kedvezőbbek, de nem olcsóak, hiszen gagyi alkatrészeket nem forgalmazunk, és kollégáink folyamatos képzését is fontosnak tartjuk, továbbá a gyorsaságot még nem is említettük. 

Joggal nevezhetjük magunkat gyors szerviznek: kiterjedt partnerhálózatunknak, nagy készletünknek köszönhetően a javítások nagy részét 1 munkanapon belül vállalni tudjuk, de sok esetben 1 órán belül helyben meg is javítjuk hibás telefonodat. 

iPhone gyors szerviz – Hogyan dolgozunk?

Amikor behozod pesti vagy budai üzletünkbe a meghibásodott készüléket, először egy ingyenes bevizsgálásnak vetjük alá, ami alapján beazonosítva a pontos hibát, mondunk egy árlista szerinti összeget, és te ennek ismeretében dönthetsz arról, ránk bízod-e a telefonodat. 

Ha igen, akkor azonnal nekilátunk a feladatnak, és szerencsés esetben, ha készleten van a cserélnivaló alkatrész, akár 1 órán belül is a kezedben tarthatod a megjavított okostelefonodat.

Versenyképes árakkal, komoly szakmai háttérrel várunk üzleteinkben!