Skip to main content

iPhone kijelzőcsere szervizünkben kedvező áron, rövid határidővel

By július 18, 2022Blog

A státuszszimbólumnak számító iPhone telefonokért egy vagyont kell fizetned, azonban ez az exkluzivitás a javítások esetén is megmarad, hiszen a legtöbb esetben igen költséges lehet az iPhone kijelzőcsere vagy a készülék szervizelése, sajnos akár egy új készülék árát is jelentheti.

A hivatalos márkaszervizek magas áron dolgoznak, ráadásul még hosszú vállalási határidővel is a sajátos Apple üzletpolitikának köszönhetően. Azonban csak így biztosítható, hogy eredeti gyári alkatrészek kerüljenek csere esetén a mobilodba. A garancia megléte esetén, amennyiben gyári hiba okozza a meghibásodást, nem kell fizetned a javításért, minden egyéb esetben azonban igen. Mit tehetsz, ha túl költségesnek és hosszadalmasnak találod a hivatalos szervizelést? Hova viheted javíttatni a készülékedet?

A márkafüggetlen szervizek is lehetnek megbízhatóak

Érthető, ha drága, és mindennapi életed nélkülözhetetlen okostelefonját nem szívesen adnád ki a kezedből akárkinek, de a hivatalos márkaszervizeket sem választanád a fenti okok miatt. Nem ajánlott az első független szervizbe sem beadni iPhone készülékedet. De mi alapján döntheted el, hogy melyik márkafüggetlen szerviz a megfelelő? Nos, sokat mondhatnak az ajánlások, illetve az, hogy hogyan fogadnak. Egy jó szervizben első a bevitt készülék átvizsgálása. Lehetőleg ingyen. Ha ez elmarad, az már gyanús lehet. 

Mindenképp hasznos, ha már a javítás előtt tisztában vagy azzal, milyen kaliberű, nagyjából milyen összegű szervizre számíts. Nálunk a honlapon megtalálod az iPhone árlistát, illetve bevizsgálás után költségbecslést is adunk.

És az is gyanús, ha eredeti alkatrészeket ígérnek, hiszen az Apple csak a hivatalos márkaszervizeinek juttat gyári alkatrészeket. A márkafüggetlen szervizek a gyárihoz hasonló minőségű termékekkel dolgoznak, illetve egyes alkatrészek esetében eredeti, bontott alkatrészekkel. Mindezek mellett sokat számít a szerviz tapasztalata, szakértelme, garanciális feltételei, alkatrészellátottsága.

Mikor van szükség egy iPhone kijelzőcserére?

A fizikai behatásból eredő berepedezés indokolttá teheti a kijelző cseréjét, hiszen látható és tapasztalható jelei vannak, ám más esetekben is szükséges lehet:

  • a kijelzőn egy függőleges csíkot látsz
  • a kijelzőn sötét folt jelenik meg, ezt a halott pixelek, a LED/AMOLED megfolyása okozhatja
  • nem működik az érintő funkció
  • a képernyő sötét, noha a készülék bekapcsolt állapotban van, a hívások kicsengenek

Ilyen esetekben fordulj szervizhez, ahol a bevizsgálást követően elmondják, mi a teendő, mely alkatrészek cseréje, milyen javítás szükséges, hogy a mobilod újra használható legyen.

A garancia kérdése nem elhanyagolható

A garancia megléte pénzben, komoly összegekben mérhető. Kijelzőcsere vagy egyéb alkatrész cseréje esetén javítás előtt érdeklődj, hogy kapsz-e garanciát a cserélt alkatrészre. Amennyiben nem, jobb, ha másik szervizt keresel. Az általunk végzett javításokra 180 nap garanciát vállalunk.

iPhone szervizünkben több mint 10 év tapasztalattal, gyakorlott és magasan képzett kollégákkal, minőségi alkatrészekkel, gyors szervizelési lehetőséggel várunk.

És bár nekünk az az üzlet, ha minél kevésbé vigyázol a mobilodra és gyakran szervizelteted, a megelőzés nagyon fontos, tegyél hát meg mindent készüléked megóvása érdekében! Extrém erős üvegfóliával, komoly védelmet biztosító ütésálló tokkal már kevésbé kell aggódnod okostelefon épségéért.