Skip to main content

Az iPhone előlapi kamera cseréje több mint 50 lépésből áll, bonyolult művelet, így bár az interneten sok útmutató leírja a megoldást, de az mégsem gyerekjáték, ami csak úgy otthon, könnyedén kivitelezhető lenne. Egyrészt a megfelelő szerszámokra, másrészt szakértelemre van hozzá szükség, ellenkező esetben még nagyobb költségekbe verheted magad. 

Az előlapi kamera meghibásodása sokaknak okoz komoly gondot, működésének hiányában nem készíthetők minőségi selfie-k a közösségi média oldalakra. Aggodalomra azonban semmi ok, a garanciális időn túli készülékek esetén, illetve amennyiben nem gyári hiba okozza a problémát, így a garancia nem is vonatkozik rá, szervizeinkben gyorsan és kedvező áron orvosoljuk a bajt.

Márka- vagy márkafüggetlen szervizt válassz?

A státuszszimbólumnak számító iPhone-oknak nemcsak a bekerülési ára nagyon magas, de meghibásodás esetén a javítás is komoly összegekbe kerülhet. A cég üzletpolitikájának köszönhetően garanciát csak a hivatalos márkaszervizek adhatnak az általuk eredeti alkatrésszel végzett javításokra, másrészt a garancia a magas minőségi és teljesítményszabványok miatt csak a gyári hibákra korlátozódik. 

Ráadásul a hivatalos almás szervizekben javítást nem végeznek, azokat egy külföldi központba küldik szerelésre, így a művelet heteket vehet igénybe. Ha nem tudod nélkülözni a készülékedet ilyen hosszú időre, illetve a javítási költség is elrettent, hozd be pesti vagy budai szervizünkbe, kedvező áron, garanciával vállaljuk a készülékek javítását. Érdekel, hogy mennyi időt vesz igénybe az iPhone kijelzőcsere, vagy mit takar gyorsszerviz szolgáltatásunk? Olvass utána a blogunkban, ahol további érdekességekről is beszámolunk.

Gyári alkatrésszel a legtöbb tartozékhoz nem szolgálhatunk, viszont az általunk beépített utángyártott alkatrészek minőségére odafigyelünk, csak a legjobbakat használjuk. 

Mi jelezheti az első kamera hibáját?

A selfie-kamera hibáját többféle tünet jelezheti:

  • Nem nyílik meg a kamera alkalmazás.
  • Nincs kép vagy sötét, fekete vagy üres vonalak, pixelek vagy foltok vannak benne.
  • A kamera nem képes képeket, videókat készíteni.
  • Lassú az alkalmazás működés közben.
  • Nem tudsz FaceTime-hívásokat kezdeményezni.

iPhone előlapi kamera csere szakszerűen

Amennyiben akár az első, akár a hátsó iPhone kamerád cserére szorul, fontos, hogy a javítást képzett szakember végezze el, hiszen ez a feltétele a biztonságos és megbízható javításnak. A végzett javítások befolyásolhatják a készülék biztonságát, nem megfelelő működést, illetve képminőségi problémákat okozhatnak. Képzett szervizeseink több mint 10 év munkatapasztalattal vállalják szinte minden típusú készülék javítását.

Az iPhone kameráját az iOS szoftverrel együtt tervezték az optimális teljesítmény és minőség érdekében. Egy nem eredeti kamera kompatibilitási vagy teljesítményproblémákat okozhat. Probléma merülhet fel például egy olyan iOS-szoftverfrissítés után, amely kamerafrissítéseket vagy új kamerafunkciókat tartalmaz.

Garancián kívüli javítások esetében a független szervizek is hozzáférnek az eredeti Apple-alkatrészekhez, szerszámokhoz, képzésekhez, szervizútmutatókhoz, diagnosztikához és erőforrásokhoz. Azonban az általuk elvégzett javításokra nem terjed ki az Apple garanciája vagy az AppleCare csomagok, viszont mi saját javítási garanciánk keretében ezekre is fedezetet nyújtunk. Hozd be hozzánk még ma, és ha rendelkezünk a szükséges alkatrésszel, garantáljuk, hogy akár 1 órán belül elégedetten távozhatsz.